CHALETS - Caliço Park
 
Bij Vila Nova de Cacela, in de buurt van Tavira en Monte Gordo, vlakbij de Spaanse grens, ligt het Caliço Park.
Hier staan houten en kunststof chalets voor permanente of vakantie bewoning. De chalets zijn kwalitatief uitstekend gebouwd en allen hebben jarenlange garantie. De prijzen zijn bijzonder interessant, vanaf € 20.000 kunt u al een chalet kopen dat van alle gemakken voorzien is.

Caliço Park is het enige kwalitatieve park in de Algarve waar chalets staan. Naast het voordeel dat de prijs laag is komen hier geen ingewikkelde juridische procedures aan te pas, het betreft officieel immers geen onroerend goed. Er is dan ook geen overdrachtsbelasting (IMT) of onroerend zaak belasting (IMI) verschuldigd. De enige kosten die bij de aankoop komen is onze bemiddelings-fee, hiervoor begeleiden wij het gehele traject: bezichtigingen, onderhandelingen, afhandelen contracten en financiën.

Het park ligt in een rustig gebied, halverwege het vliegveld van Faro en de Spaanse grens. Het strand is dichtbij en de natuur is prachtig. Op het park is een groot zwembad, een goed restaurant en vele andere voorzieningen.

Er zijn bestaande en nieuwe chalets te koop, al dan niet gemeubileerd, maar u kunt ook een chalet nieuw laten bouwen. Het plot waarop wordt gebouwd is altijd ongeveer 4x de bebouwde oppervlakte zodat er altijd ruimte is om een auto te parkeren en een tuin aan te leggen.
De grond wordt gepacht, u betaalt hiervoor een jaarlijks bedrag van ca. € 20,- per m2 per jaar.
Als u nieuw laat bouwen betaalt u eenmalig voor de infrastructuur, ca. € 20.000, plus de bouwkosten welke uiteraard afhankelijk zijn van de grootte en uitvoering van het chalet.
De bouwtijd is 6 tot 8 weken.

Als u niet permanent wilt verblijven dan zijn er, vooral in het zomerseizoen, uitstekende verhuur mogelijkheden, het management van het Caliço Park kan dat voor u regelen als u dat wenst.
 
De receptie van Caliço Park
 
Het zwembad
 
 
Het terras bij avond

Het restaurant

De lounge

Momenteel zijn er helaas weinig chalets beschikbaar, 
maar als u interesse heeft dan vernemen wij het graag, 
het aanbod wisselt regelmatig.

Het voordeel van een mobile home is dat u geen overdrachtsbelasting en notariskosten betaalt. Voor bemiddeling via ons betaalt u eenmalig € 2.000.

De jaarlijkse pachtprijs is gebaseerd op de oppervlakte van het perceel.  De omgeving
  
 Het strand bij Vila Nova de Cacela 
 
   De golfbaan vlakbij Caliço Park
 
Natuurgebied Ria Formosa
 
Historisch kerkje bij het strand

Vrij uitzicht
  

C01012- Casa Oosten

Een mooi houten chalet, volledig ingericht.Het betreft een luxe type op een kavel van 238m2. met 2 slaapkamers,  badkamer  Geheel gemeubileerd, keuken met alle denkbare apparatuur, hoge kwaliteit van afwerking, airco, dubbel glas etc.

Vraagprijs € 98.000 (incl. pacht 2019)

https://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=detail&sLand=Portugal&sProv=&sRegio=&sPlaats=&Koophuur=K&order=&lan=NL&det=i*zo*&loc=PT:::::::;&sRnr=15277&AdvId=2394126


D08R01- Casa Thorpe


 VERKOCHT

http://www.huisenaanbod.nl/index.php?p=fotobeheer&AdvId=1870685&rnr=15277&ses=442972844&action=uploadfoto&Code=&dis=50&pagenr=0&order=Prijs&orderstyle=DESC&orderstatus=&sTxt=&what=&lan=NL

 

 

Nieuwbouw, resales en plots

Op het Caliço Park zijn enkele nieuwe chalets te koop, deze koopt u van het park en een aantal bestaande welke u van de eigenaren kunt kopen.
Verder er zijn ook plots waarop u geheel naar uw eigen idee een chalet kunt laten bouwen.
Deze bouw kan gerealiseerd worden in circa 2 á 3 maanden en deze bouw wordt, desgewenst, geheel door ons begeleid.